FAQ

Q: Wordt ik oranje of geel van de tanning?

Neen, in tegenstelling tot andere spraytans, wordt er bij Infinity Sun enkel met natuurlijke ingrediënten gewerkt.  De chemische producten die bij andere spraytans gebruikt worden geven dikwijls een oranje of gele kleur.  Bij Infinity Sun krijg je een heel natuurlijk bruin kleurtje


Q: Kan ik de kleur/intensiteit kiezen?

Dat kan perfect, iedereen gaat buiten met een op maat gekozen kleurtje, van licht tot heel donker.

Q: Moet ik volledig naakt getand worden?

Dat beslist u zelf, naakt, badpak, bikini,…

Q: Krijg ik vlekken?

Mits opvolgen van de richtlijnen van de nabehandeling en goed hydrateren, zal de teint mooi egaal vervagen, en geen vlekken geven.

Q: Mag ik make-up dragen tijdens de tanning?

Neen, vlak voor de tanning neem je een douche met de speciale exfoliant en draag je geen make-up, deodorant, bodylotion.

Q: Hoe lang blijft mijn kleur zitten?

Dit varieert van persoon tot persoon, en ook naargelang een aantal gegevens: bv bij iemand die elke dag een heet bad neemt, dagelijks sport en veel transpireert,  zal de kleur sneller vervagen.  Gemiddeld behoud je de kleur ergens tussen een week tot 3 weken (dit zijn natuurlijk voorbeelden, het hangt van persoon tot persoon en van situatie tot situatie af).

Q: Mag ik na een tanning in de zon?

Je kan perfect een tanning combineren met zonnen (bv als je al met een mooi kleurtje op vakantie wil vertrekken), maar let wel op dat je niet beschermd bent tegen de zon, er zit geen SPF in onze producten.


Q: Welke producten kan ik best gebruiken voor de tanning?

Niet alle producten (douchegels, bodylotions, crèmes) zijn optimaal voor de tanning.  Zo kies je best voor een heldere douchelotion, zonder olie.  Ook niet alle merken zijn ideaal voor de tanning, neem gerust contact op voor meer informatie of advies.

Q: Moet ik scrubben voor een tanning?

Neen, absoluut niet!  In tegenstelling tot andere spraytans (waar je wel moet srubben), mag dit zeker niet voor een Infinity Sun spraytan.  De vloeistof hecht zich namelijk op de dode huidcellen, en door te scrubben zou je die verwijderen, wat zou resulteren in een niet egaal resultaat.

Hebt u nog vragen, neem gerust contact op via het contact-form of via telefoon.