Sunless Tanning

 

Een natuurlijke, gezonde goudbruine kleur in slechts enkele minuten!!

Ontdek de sunless tanning evolutie uit Amerika…
NIEUW: INFINITY SUN ULTRA DARK: klik hier
Waarom Infinity Sun?

Infinity Sun is de eerste volledig natuurlijke sunless tanning.  De producten zijn gemaakt met groene thee, Aloe Vera, walnootextract, anti-oxidanten en plantaardige ingrediënten die uw huid verrijken, voeden en versterken.  De anti-aging bronzer elixers geven uw huid die schitterende goudbruine teint.

In tegenstelling tot de andere merken, die voornamelijk met chemische producten werken krijg je met Infinity Sun nooit een oranje of gele kleur omdat ons actieve bestanddeel “walnootextract” inwerkt op de dode huidcellen.  Er wordt dus geen chemische reactie op het pigment veroorzaakt.  Je kiest in overleg ook zelf de intensiteit die het beste bij je past, of waar je op die moment zin in hebt…
De teint past zich aan aan het huidtype, wat Infinity Sun uniek maakt!

De kleur vervaagt ook mooi geleidelijk, mits opvolging van een paar richtlijnen.

Klik hier voor de voor- / nabehandelingsinstructies voor een optimaal resultaat.

 

Ook alle celebrities kiezen ervoor!

Infinity Sun is de geselecteerde sunless tanning voor de Oscars en de Grammy’s.  Infinity Sun werd in Amerika ook al meermaals in tv-shows vertoond en wordt onder andere gebruikt door bekende sterren zoals Jessica Alba, Giselle Bundchen, Britney Spears, Paula Abdul, David Beckham, Paris Hilton, Kevin Costner, Tyra Banks en vele anderen.

 

Anti-aging / Shimmer!

In de tanning-vloeistof zit reeds een anti-aging ingrediënt, maar je kan ook een aparte behandeling (bij de tanning of apart) ondergaan met anti-aging.

De anti-aging behandeling is een verjongende behandeling voor de huid, gemaakt van exotische plantenextracten, anti-oxidanten en puur plantaardige ingrediënten om de natuurlijke glans van de huid tevoorschijn te brengen.  De perfecte aanvullende huidverzorgende behandeling.  Vervaagd direct fijne rimpeltjes, cellulitis en striemen.

De Shimmer behandeling is ideaal voor een speciale gelegenheid of huwelijk.  Een exclusieve combinatie van glansmiddel waaraan verzachtende en vochtinbrengende bestanddelen zijn toegevoegd die dienen om de huid zachter te maken en tegelijkertijd een prachtige glans te geven.  Dit product bevat een geringe hoeveelheid Omega-3 vetzuur DHA, dat de teint verdiept als u het 12 uur laat inwerken.

Weetje: Britney Spears gebruikte de shimmer behandeling voor haar Circus tour voor zichzelf en al haar dansers.

Tip: Door gebruik van onze Infinity Sun Producten bekom je het mooiste resultaat!
Wil jij ook dat mooie goudbruine kleurtje, boek dan nu snel een spraytan!